Blauwfinger

Improviseren kan iedereen leren

Woensdagavond 4 september 2024 gaat een boeiende reeks improvisatielessen van start.

Deze nieuwe serie biedt een unieke gelegenheid om dieper in te gaan op de kunst van improvisatie en de creatieve mogelijkheden verder te verkennen. Of je nu een beginner bent die zijn eerste stappen zet in de wereld van improvisatie of een doorgewinterde improvisator die zijn vaardigheden wil aanscherpen, deze lessen beloven een inspirerende en leerrijke ervaring te worden. Laat je meeslepen door de magie van het onverwachte en ontdek nieuwe manieren om expressie te geven aan jouw creativiteit.Samen zullen we bouwen en nieuwe hoogten bereiken in de kunst van improvisatie.

Duik in de wereld van improvisatie met de Blauwfinger Improvisatiecursus, bestaande uit 10 boeiende woensdagavonden van 20:00 uur tot 21:30 uur. Voor slechts € 165,= krijg je de kans om onder begeleiding van een ervaren trainer je improvisatievaardigheden te versterken. De stimulerende omgeving van het Blauwfinger theater vormt het decor voor deze creatieve ontdekkingsreis. Wil je deelnemen? Vul dan snel het onderstaande aanmeldformulier in en laat je inspireren door de magie van improvisatie.

Wachtlijst

Als de cursus vol zit zetten we je automatisch op de wachtlijst we nemen contact met je op zodra er een plek voor je is. Aanmelding en betaling Aanmelding kan door het onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen.

Na aanmelding krijg je een e-mail met daarin de bevestiging.

Afmelding

Zeg je binnen 48 uur nog af of laat je niets van je horen en je komt niet opdagen dan ben je het hele cursus bedrag verschuldigd. Kan iemand van de wachtlijst jouw plaats nog innemen, dan ben je niets verschuldigd. Als je een les gemist hebt (om wat voor reden dan ook) bestaat er geen recht om de les in te halen. Ook is restitutie van het lesgeld niet mogelijk. Moet of wil je de cursus halverwege stoppen, dan is geen restitutie van het cursusgeld mogelijk.

Heb je nog vragen mail of bel gerust.

Aanmelding-formulier

Aanmelden cursus *
Voornaam *
Achternaam *
Adres *
Pc + Woonplaats *
Telefoon nr. *
Geboorte datum *
E-mailadres *
Opmerking *